ေလ့လာေတြ႔ရွိခ်က္တစ္ခုအရ လက္ဘက္ရည္ၾကမ္းဟာ အယ္လ္ဇုိင္းမားလိုမ်ိဳး
ေရာဂါေၾကာင့္စိတ္ေဖာက္ျပန္တာေတြကိုကာကြယ္ဖို႔နဲ႔
ကင္ဆာေရာဂါကိုတုိက္ဖ်က္ၿပီး ပံုမွန္မဟုတ္တဲ့ ဆဲလ္ႀကီးထားႏႈန္းကို
ေလွ်ာ့ခ်ေပးႏုိင္တယ္လို႔ သိရပါတယ္... လက္ဘက္ရည္ၾကမ္းမွာ
ဒီလုိအာဟာရဓာတ္ေတြပါတယ္ဆုိတာကေတာ့ အရင္ကတည္းကသိထားၾကၿပီးျဖစ္ပါတယ္...
ဒါေပမဲ့ ေနာက္ဆံုးအတည္ျပဳသက္ေသျပခ်က္အရ အစာေခ်တဲ့အခါမွာကိုယ္ခႏၶာက
ဒီဓာတ္ေတြကို စုပ္ယူတယ္ဆုိတာပါပဲ...
လက္ဘက္ရည္ၾကမ္းမွာေတြ႔ရွိရတဲ့ Polyphenol လို႔ေခၚတဲ့ ဓာတုေဗဒပစၥည္းတစ္မ်ိဳးဟာ
ဦးေႏွာက္ဆဲလ္ေတြကိုကာကြယ္ဖို႔
အဆိပ္အာနိသင္ရွိတဲ့ ဓာတုပစၥည္းေတြနဲ႔အတူ စုစည္းဖြဲ႔ေႏွာင္လုိက္ပါတယ္...
အစာေခ်ၿပီးတဲ့အခါမွာေတာ့ ဒီဓာတုပစၥည္းေတြဟာ ကင္ဆာဆဲလ္ေတြရဲ့
ႀကီးထြားႏႈန္းကို ေလ်ာ့က်ေစတာကို ေတြ႔ရွိရပါတယ္။(ျပန္လည္မွ်ေ၀ပါသည္။)
Saturday, July 20, 2013
လက္ဘက္ရည္ၾကမ္းေသာက္ျခင္းျဖင့္ အယ္လ္ဇိုင္းမားနဲ႔ ကင္ဆာေရာဂါမ်ားမွကာကြယ္ေပးႏုိင္
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment